Image1

Specialisatie

De Flatcoated Retriever

Flatcoated retriever

Lees meer...

Huisregels

 

Om een prettige samenwerking c.q. dienstverlening tussen u, uw hond en TrimPLUS hondentrimsalon te bewerkstelligen treft u onderstaand de huisregels aan van TrimPLUS hondentrimsalon.

 

  • Voordat u uw hond brengt, dient deze goed uitgelaten te zijn. Het is voor uw hond vervelend als hij of zij gedurende de hele behandeling zijn of haar behoefte op moet houden, of vanwege hoge nood zijn of haar behoefte in de trimsalon doet.
  • Wanneer u uw hond brengt dient deze altijd aangelijnd te zijn. Ook wanneer u de trimsalon na afloop van de behandeling verlaat dient uw hond aangelijnd te zijn. 
  • Het is voor de planning van TrimPLUS hondentrimsalon van groot belang dat u op het afgesproken tijdstip aanwezig bent en uw hond ook weer ophaalt op het afgesproken tijdstip. Wanneer u te laat bent geldt een wachtloon van 5 euro per 15 minuten of een deel daarvan.
  • Wanneer u onverhoopt uw afspraak vergeet of op het laatste moment af moet zeggen, dan is TrimPLUS genoodzaakt om een (deel) van de kosten in rekening te brengen. Bij annulering tussen 24 en 48 uur voor de afspraak rekent TrimPLUS 50% van de geldende prijs. Bij annulering korter dan 24 uur voor de afspraak rekent TrimPLUS 100% van de geldende prijs. In bijzondere omstandigheden kan hiervan afgeweken worden.

 

Wanneer u een afspraak maakt bij TrimPLUS, betekent dit dat er een aantal uren voor uw hond gereserveerd wordt. Er zijn bij TrimPLUS nooit meerdere honden tegelijk in behandeling. Op deze manier krijgt uw hond alle zorg en aandacht die hij of zei verdient en is er continu een wakend oog op uw trouwe viervoeter. U zult begrijpen dat wanneer u niet op uw afspraak verschijnt dit tot omzetderving leidt, aangezien deze tijd speciaal voor u is vrijgehouden. 

Op alle leveringen en diensten door TrimPLUS hondentrimsalon zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze lezen onderaan de website of in gedrukte vorm in de salon.

 

 

TrimPLUS hondentrimsalon

Schoolstraat 5

5373 BA Herpen

0486 - 850 363

06 - 2077 6454

 

 

 

 

Ga naar onze Facebook pagina

Like de Facebookpagina van TrimPLUS hondentrimsalon en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en interessante tips!